Boer zoekt Miss
Vrouwelijk schoon mag natuurlijk niet ongemerkt aan ons voorbij gaan. Dus vandaar deze nieuwe rubriek op de website. Het idee is niet helemaal nieuw want onder andere PSV Zuipsite.nl, Koempel.nl en Combilozen.nl gingen ons al voor. Vanaf nu dus ook de Miss Boer zoekt Bier..

Het principe is simpel. Elke maand zullen wij hier foto’s plaatsen van de mooiste meid die wij tegen het lijf zijn gelopen tijdens of onderweg naar wedstrijden van PSV. Hebben we jou gemist maar wil je toch heel graag de titel Miss Boer zoekt Bier van de maand krijgen? Stuur dan even een mailtje naar info@boerzoektbier.nl met je gegevens en een paar leuke foto’s.


Misses Juni - Oktober

Foto's...


Misses Mei 2012

Foto's...


Miss April 2012: Hooters special

Foto's...


Miss March 2012

Foto's...


Misses November & December 2011

Foto's...


Misses Oktober 2011

Foto's...


Miss September 2011

Foto's...


Miss Augustus 2011

Foto's...


Miss April & Maart 2011
We hebben eerst nog 2 vrouwen uit de maand april, gespot in Almelo langs het uitvak, de rest komt allemaal uit de maand maart!

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss februari 2011
In februari was het dan weer raak, het voetbal begon weer een beetje op gang te komen en dan is de vrouwenjacht van ons voor jullie ook weer aan de gang natuurlijk.

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss November 2010
Even een maandje overgeslagen en ondertussen zitten we alweer een tijdje in de maand december. Toch plaatsen wij nog wat nooit vertoonde beelden van Boedapest (na een zeer strenge selectie)

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss Augustus 2010
Deze week geen PSV, maar gelukkig hebben wij nog wat left-overs achter de hand gehouden. Deze week geen bikini's, maar wel een Zweedse schone. Enjoy de foto's, hopelijk is de maand september weer net zo mooi.

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss Juli 2010
De vakanties beginnen ten einde te lopen, maar wij hebben speciaal voor jullie nog wat foto's uit Siofok. In deze editie staat vooral de achterkant van de vrouw in de spotlight.

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss Juni 2010
Weer zijn we wat later met deze rubriek als gewoonlijk, maar wij genieten ondertussen al van een vakantie en dan laat je andere dingen eerder liggen.

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss Mei 2010
We zijn veel te laat met de rubriek, onze excuses hiervoor. Echter moesten wij een selectie gaan maken uit alle foto's van Salou, er was blijkbaar niet genoeg ruimte op de server voor alle foto's. Wij hopen de juiste mix te hebben gemaakt voor jullie.!

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss April 2010
Daar zijn we weer met onze maandelijkse rubriek. Later als verwacht maar dat had met vakanties te maken. Helaas hebben wij geen foto's ontvangen die leken op de miss van Maart en dus moesten we zelf weer aan de slag.

Eendracht maakt macht!

Klik op meer voor de foto's.

Meer...


Miss Maart
Deze maand is het ons niet gelukt om wat vrouwen te fotograferen voor onze favoriete rubriek. Ondanks een paar dagen waarbij het toch echt al rokjesweer is. Maar uiteraard is daar nog het world wide web...........

Eendracht maakt macht!

Klik op meer voor de foto.

Meer...

Misses Februari!
Na een productieve eerste maand van 2010 met maar liefst 3 missen, 3 missers en ook nog is een volleybalteampje was dit natuurlijk moeilijk te evenaren. Echter hebben we met onze camera's toch weer wat mooie plaatjes kunnen maken. Ondanks een wat mindere dag voor PSV vandaag hopen wij met deze rubriek er voor te zorgen dat de mondhoeken weer een beetje omhoog gaan wijzen.

Klik op meer voor de foto's.

Meer...

Misses Januari 2010
De eerste maand van 2010 zit er al weer een weekje op en aangezien wij dit weekend geen fotoverslag bieden van PSV - ADO Den Haag laten wij je graag de vangst zien van de afgelopen maand. Wij presenteren je de missen (in totaal 5 + een volleybalteam) van Januari. Fijn weekend!

Klik op meer voor de missen van Januari.

Meer...

Misses December 2009
Wederom alleen maar vrouwen uit ons eigen kikkerlandje, waarvan eentje het begrip toilet niet begrijpt en het maar eens in de openbare ruimte probeert. Verder waalwijkse schoonheid voor onze jeugdige volgers. Enjoy life!

Klik op meer voor de missen van December.

Meer...

Misses November 2009
Deze maand blijven de misses toch uit eigen land komen. Natuurlijk hadden we heel de dag tijd om in Rotterdam het een en ander op te plaat te leggen en bij ADO komen ze gewoon het veld opgehuppeld.

Klik op meer voor de missen van November.

Meer...

Misses Oktober 2009
Maandje oktober mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Zo was er bijvoorbeeldje het tripje naar Praag waar het zeker geen saaie boel was. 2 vrouwen uit Praag, 1 uit Kopenhagen (?) en 1-tje uit Utrecht uit Eindhoven, denk daar maar is over na.

Klik op meer voor de missen van Oktober.

Meer...

Misses September 2009
Deze maand wordt gedacht aan de wat jongere generatie. D'n boeren namen d'n boerinnen mee naar de bekerwedstrijd PSV - De Graafschap. Was er op het veld niet veel te genieten, dan kon dat wel buiten het veld.

Klik op meer voor de missen van September.

Meer...

Miss August 2009
Vakanties zitten er nu echt op en nu komen natuurlijk pas de echte foto's. D'n boer ging op reis, nee niet met zijn tractor maar met het vliegtuig. Eenmaal in hartje New York vond d'n boer Miss August of Misses August?

Klik op meer voor de foto's.

Meer...

Copyright Boer zoekt bier 2009