Lighttown Madness

Lighttown Madness is de sfeergroep van PSV. Zij proberen door middel van sfeeracties en liederen in het stadion de sfeer te verhogen. Bij deze een beetje algemene informatie over Lighttown Madness. Voor meer informatie kunt u naar www.lighttownmadness.nl

Wie zijn het?
Er waren twee fanatieke groepen in het stadion die zich bezighielden met het verhogen van de sfeer. Zij zaten wel op verschillende in het stadion, namelijk op vak T (Noord tribune) en vak X (Oost tribune). Zij hadden af en toe wat spandoeken, maar echt grote acties waren er nog niet. Beide groepen kwamen in contact met elkaar en zijn toen al samen gaan werken. Zo zijn onder andere de eerste banner battles gehouden, de "Aan ’t Blauwdoek meer Sterren"-actie, de eerste "Frits Philips"-actie, de "Gomes"-actie en de "Lighttown My Town"-actie. Deze acties werden nog gehouden als aparte groepen. Vanaf het seizoen 2007/2008 is besloten om verder te gaan onder één naam en dat werd Lighttown Madness. De naam Lighttown Madness is origineel in TIFO land, vrijwel iedereen is natuurlijk wel bekend met "ultras vak-p" en dat soort ultras/tifo benamingen. Lighttown Madness is echter een zeer originele naam en bovendien komt het overeen met een van de kreten die van Eindhoven bekend zijn, Eindhoven de gekste!


Meehelpen aan sfeeracties?
Meehelpen met het klaarleggen van de sfeeracties in het stadion is natuurlijk mogelijk. Meld je de aan op de maillijst van Lighttown Madness. Vergeet dan niet naam, adres, woonplaats, geboortedatum, telefoonnummer (mobiel), e-mail en seizoenskaart vak te mailen naar Lighttown Madness.


Bron: www.lighttownmadness.nl
Copyright Boer zoekt bier 2009