Miss Juni '10Weer zijn we wat later met deze rubriek als gewoonlijk, maar wij genieten ondertussen al van een vakantie en dan laat je andere dingen eerder liggen.

De maand juni was natuurlijk de maand van het WK voetbal, dat betekent natuurlijk veel voetbal, bier gooien bij een doelpunt, oranje... maar ook vrouwen die in grote getale naar pleinen komen om "voetbal te kijken", maar ook om op de foto te worden gezet.

Ons avontuur begon niet in Zuid-Afrika maar in het Philips Stadion waar Guus Meeuwis optrad. Nederland won van Denemarken en het regende liters bier. Vrouwen aanwezig, fotocamera aanwezig en de eerste missen staan er weer op. Vervolgens werd Den Bosch bezocht om de wedstrijd tegen Japan bij te wonen, 's avonds ging men op stap en wie komt men daar tegen? De meisjes A1 van Den Bosch die eerder op de dag Nederlands kampioen zijn geworden in het sportgenre "hockey". En 2 minuten later liepen de nederlands kampioenen met boer zoekt bier stickers rond, altijd goed voor wat foto's.De poulefase waren we voorbij, Slowakijke werd aan de kant gezet en toen wachtte BraziliŽ, met een BBQ, jacuzzi, lekker weer en een paar dames hadden wij een prima dag.
Helaas wist Nederland niet de beker te winnen, maar toch hebben wij een hele mooie laatste foto voor de trouwe bezoeker kunnen maken.

Onze gallerij vereist Javascript en de Flash Player. Download Flash hier.

Copyright Boer zoekt bier 2009