Het ontstaan van Boer zoekt bier

Op carnavalszaterdag 2 februari 2008 speelde PSV een uitwedstrijd in Alkmaar tegen AZ.In bus 1 vormde zich voorin een groepje jonge mannen samen.. Zij kwamen dichter tot elkaar door hun 2 grote liefdes PSV en bier.. In deze bus zaten van de huidige leden: Scott , Maarten, Mark, Jeroen en Rick, beter bekend als Terror Jaap. Tevens zat Jason in deze bus, hij was samen met Jeroen gegaan.. Jason is helaas alweer een ex lid..

Dit werd een busreis om nooit te vergeten en blijft tot nu toe ons hoogtepunt rondom PSV wedstrijden al snel hadden we een aantal traytjes Bavaria gekocht en vloeiden de liederen en de verhalen onze kelen uit.. Na een prachitge overwinning en feest bij het DSB stadion volgde een nog gezelligere terugreis met balonnen door de bus en polonaises. Tijdens de terugreis heeft Rick de bijnaam Terror Jaap gekregen, dit door zijn Terror gedrag en Jaapachtig uiterlijk.

In het begin bestond Boer zoekt bier alleen uit Grote Jeroen, Kleine Jeroen, Jason en Rik Durlinger… Rik en Jason zijn er inmiddels dus uit.. Langzaam aan kwamen er steeds meer mensen bij en aan het einde van het seizoen 2007/2008 zaten Scott en Rick ook bij de groep.. Vanaf het seizoen 2008/2009 zijn we steeds meer activiteiten als groep gaan doen, zo werd op 1 oktober de uitwedstrijd naar Liverpool bezocht, het moment dat Mark zich bij de groep ging voegen.. Natuurlijk was dat de “officiële” groep maar er werden regelmatig uitwedstrijden bezocht met een paar andere, die hebben zich daarom ook bij de groep gevoegd.. Dit waren toen Maarten, Rinus en Bekkers..

Het absolute hoogtepunt tot nu toe buiten het stadion volgde al snel in Cafe de Kix, waar we op een simpele vrijdagavond met radje draaien 60 liter bier voor ons zelf wonnen! Klein smetje op die dag is dat er 2 op de mathildelaan zijn geëindigd.

Aan het einde van het seizoen 2008/2009 zijn we steeds vaker opgetrokken met een groepje jongens van Rood-Witten.. Daarom is er met ingang van het seizoen 2009/2010 besloten om met een aantal van hun in zee te gaan, Nieki en Sam.

Copyright Boer zoekt bier 2009