Wat is Boer zoekt bier?

Boer zoekt Bier is een groep supporters van PSV wat ontstaan is in de busreis naar AZ tijdens carnaval. Toen waren we nog met 6 man, wat er nu inmiddels al 11 zijn. Sindsdien zijn er veel wisselingen geweest. Leden kwamen er bij en leden vertrokken. In de zomer van 2009 fuseerde BZB (waar kennen we die afkorting nog meer van?) met Rood-Witten. Dit betekende een grote vooruitgang voor de groep.

Onze grootste bezigheid is natuurlijk het bezoeken van PSV. Iedereen van de groep heeft een seizoenskaart en voornamelijk op Oost. We maken verslagen van de duels ondersteund met foto’s. Rondom de wedstrijden verzamelen we meestal bij Café ’t Lempke en/of de Aftrap. Daarnaast worden er geregeld ‘vergaderingen’ geregeld waar we zaken over groep bespreken. Natuurlijk zijn er vrijwel elke week de stapavonden met elkaar. Vrijdagmiddag en -avond en natuurlijk de zaterdagavond.
Daarnaast worden er ook nog andere activiteiten georganiseerd. Zo hebben we vaak een eindfeest of gaan we met zen allen stappen in Eindhoven. Of er zijn al reisjes geweest naar Salou, Zweden en nu zullen er met de Europese lotingen meer van zulke reisjes komen. Waar natuurlijk altijd een verslag bijzit.

In het voorjaar van 2009 kwamen de eerste plannen naar boven om te gaan fuseren met de groep Rood-Witten. Iedereen was meteen erg enthousiast over het idee, en begonnen meteen de eerste ‘onderhandelingen’ over bijvoorbeeld de naam en de site. Tijdens de zomer zijn we aan de slag gegaan om ‘naam’ te gaan maken door middel van een goede site (wat eerst minder was), polo’s van de groep en zoveel mogelijk aanwezig te zijn bij wedstrijden wat je als groep bekender maakt binnen het naar PSV gaan.
Copyright Boer zoekt bier 2009