Sfeer

Voor ons als groep is de sfeer in het stadion belangrijk. Wij denken dat als er een goede sfeer in het stadion hangt dat een positief effect kan hebben op de prestaties van PSV. Echter is het ook zo dat als het slecht gaat met PSV en daar iemand voor is aan te wijzen dat ook best mag duidelijk mag worden in het stadion.

De sfeer in Nederland op het gebied van TIFO word beter en beter. Bij PSV is de groep Lighttown Madness die zorgt voor de sfeeracties en het op een hoger niveau tillen van de sfeer in ons stadion.

In het onderdeel sfeer hebben we aandacht voor al deze punten. Zo kun je de liederen downloaden die in he stadion worden gezongen en voor het gemak hebben we ook de tekst er maar bijgezet. Verder zijn de acties van Lighttown Madness op een rijtje gezet zodat je nog is terug kan genieten van de mooie sfeeracties. In het onderdeel banners zijn de banners te zien die wij gemaakt hebben als groep, nu hopen we dat meerdere mensen banners gaan maken om de sfeer in het stadion te verbeteren, daarom hebben we ook haarfijn uitgelegd hoe je zo'n ding nou eigenlijk maakt. In het onderdeel weekendoverzicht zijn de sfeeracties van andere clubs te zien die dat weekend hebben plaatsgevonden. Onder het kopje Lighttown Madness is wat informatie te vinden over Lighttown Madness.

Het onderdeel sfeer is als volgt ingedeeld:
 1. Liederen
  1. Algemene PSV liederen.
  2. Spelers liederen.
  3. Oud spelers liederen.
  4. Overige liederen.
 2. Acties
 3. Banners
 4. Hoe maak ik een banner?
 5. Weekendoverzicht
 6. Lighttown Madness
Copyright Boer zoekt bier 2009