Kaartverkoop: uitkaart

Wat is een uitkaart?
De uitkaart is ingevoerd in het seizoen 2005-2006. De uitkaart is, in tegenstelling tot de naam zegt, geen aparte kaart. Echter heb je wel een PSV seizoenskaart of een Supporters club card (supportersvereniging) of een club card nodig. Op deze kaarten worden de gegevens opgeslagen van de uitkaart. De uitkaart brengt geen kosten met zich mee, hij is dus geheel gratis.
Nog geen seizoenskaart, club card of lid van de supportersveriniging, onderneem dan actie:
PSV seizoenskaart
PSV club card
PSV supportersvereniging

Waarom een uitkaart?
De uitkaart heb je verplicht nodig als je naar een uitwedstrijd in de competitie van onze club wil. Voor europese wedstrijden en de KNVB beker is de uitkaart (nog) niet verplicht, wel heb je voorrang bij de verkoop van Europese uitwedstrijden. Zonder PSV uitkaart kun je dus niet naar een uitwedstrijd van PSV in de competitie tenzij je op de thuisvakken gaat zitten.

Hoe werkt het?
Als je een kaartje wilt kopen voor een uitwedstrijd van PSV dan ga je naar psvuitwedstrijd.nl, hier kun je inloggen met je eigen e-mail en barcode. Eenmaal ingelogd kun je een wedstrijd kiezen waar je heen wilt gaan. Je kiest je vervoerswijze en evt. opstapplaats en je kunt het ticket kopen. Als je dit gaan hebt krijg je een omwisselbiljet , dit kan je uitprinten. Het omwisselbiljet laat je zien bij de bus, het omwisselpunt of het stadion. Dit hangt af van de vervoerswijze. Nadat je je omwisselbiljet hebt ingeleverd krijg je de toegangskaart voor de wedstrijd. In de bus krijg je deze na verloop van tijd.

Doe mij zo'n uitkaart maar?
Klik dan hier voor meer informatie en het aanvraagformulier.

Bron: www.psv.nl
Copyright Boer zoekt bier 2009